Spring til indhold

Udvikling af Holbæks idrætshaller

Gislinge Lauget har modtaget nedenstående invitation fra Holbæk Kommune, som omhandler udvikling af idrætshallerne. Alle er velkomne til at deltage.
02.03.2015

Nu har foreninger, frivillige og borgere mulighed for at medvirke til udvikling af idrætshallerne i lokaleområdet. Konkurrencen for haludvikling er netop lanceret og I er velkomne at kontakte halbestyrelsen/brugerråde med jeres forslag. Det er halbestyrelsen/brugerråde, der afgør dét projekt, der skal videre i konkurrencen, som kan udløse op til 1 million kr. til gennemførelsen af idéforslaget. Mere information om konkurrencen kan læses her: /oplev-holbaek/sport-og-fritid/konkurrence-idraetshaller/

Alle aktører i lokalområdet kan komme med idéforslag til et projekt for udvikling af hallen og udendørsarealer. Det er dog vigtigt, at projektet afspejler et tæt samarbejde mellem aktørerne. Engagement af lokalsamfundet i processen samt nytænknings værdi af idéer vurderes på baggrund af følgende kriterier:
• Der skal være stærk lokal forankring – og lokale foreninger eller brugere skal stå bag.
• Det skal være nye faciliteter, som ikke findes i en radius af 10 kilometer, hvorfra aktiviteten etableres.
• Projektet skal appellere til selvorganiserede brugere og aktiviteter.
• Projektet skal appellere til nye brugertyper.
Der afvikles et inspirationsmøde, som kan bruges til at møde andre fra lokalområdet, som kan støtte og bygge videre på idéerne. Programmet er vedhæftet.
Til mødet vil der endvidere:
• præsenteres eksempler fra andre kommuner, som har etableret nye faciliteter, der støtter nye måder at bruge idrætshallerne på samt tiltrækker nye målgrupper.
• præsenteres data om, hvad der skal til for at få flere unge i bevægelse.
Inspirationsmødet foregår tirsdag d. 17. marts, kl. 19-22 på Knabstrup Hallen, Ventedgårdsvej 42, 4440 Mørkøv.

Tilmeldingen til inspirationsmødet forgår vil linket: /oplev-holbaek/sport-og-fritid/konkurrence-idraetshaller/tilmelding-inspirationsmoede/

Jeg står til rådighed for at yde bistand til udvikling af jeres idéer samt at svare for spørgsmål om konkurrencen.

Med venlig hilsen
Braulio Rocha
Idræts- og foreningskonsulent
Telefon: 72362022
E-mail: braro@holb.dk

 Konkurrence IdraetshallerFeedback

Sidst opdateret

05.05.2021

Ansvarlig redaktør

Anne-Katrine Ipsen